Personal


Mycket av den verksamhet vi bedriver på Läkarhuset möjliggörs genom det excellenta arbete vår mottagningspersonal utför. De har lång erfarenhet och professionellt handlag som gör att Du som patient erbjuds den bästa vård och blir väl bemött.

Januari 2023 tog dr Aili Low över från dr Marianne Beausang-Linder. Verksamheten fortsätter som vanligt med fortsatt samverkansavtal med Region Uppsala.

Dr Aili Low är specialist i både plastikkirurgi och kirurgi och hon är docent i plastikkirurgi. Hon har en bred plastikkirurgisk erfarenhet och några av hennes specialområden är behandling av hudförändringar och ärr, ögonlocksoperationer, kroppsformande plastikkirurgi, samt behandling av lipödem.

Dr Marianne Beausang-Linder är specialist i plastikkirurgi och hon grundade under 90-talet verksamheten på Läkarhuset. Hon arbetar fortsättningsvis enstaka dagar på Läkarhuset (ungefär en dag i månaden).

Dr Linda Adwall är specialist i kirurgi och hon är tillgänglig på måndagar, resten av veckan arbetar hon på Södersjukhuset i Stockholm.

Gry och Eva är undersköterskor och de har specialkunskaper inom operationsverksamhet.

Tuija och Marja är läkarsekreterare och de ser till att hela verksamheten rullar på. När Du ringer till kliniken är det oftast Marja som svarar i telefon.

Injektionsbehandlingar kan även bokas hos Mikko, som finns tillgänglig 2 dagar i veckan på kliniken.